5 STERREN Dubbelzijdig Microvezel Schoonmaak Spons (Blauw) - Microfiber Auto Schoonmaakspons - Autowashandschoen Doek - Autowas Washandschoen Handdoek - Huishoudhandschoen - Huishoud Borstel Reiniger - Velgen Reinigen

9,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Microvezel Spons (Blauw) Microvezel spons

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over 5 STERREN Dubbelzijdig Microvezel Schoonmaak Spons (Blauw) - Microfiber Auto Schoonmaakspons - Autowashandschoen Doek - Autowas Washandschoen Handdoek - Huishoudhandschoen - Huishoud Borstel Reiniger - Velgen Reinigen

Schoonmaakmiddelen van vroeger verdwijnen, er komen steeds ‘luxere’ producten in de schappen. Maar deze producten bevatten middelen die eigenlijk helemaal niet gezond zijn en vaak ook resten achterlaten op jouw mooie meubels. Zelfs ons water laat zouten achter op je net gezeemde ramen of je prachtige nieuwe auto en dit blijf je zien. Maar niet getreurd, daarvoor is microvezel de oplossing!

Overbodig
Microvezels zijn opgebouwd uit twee polymeren, samengebracht in de draad. De polymeren die worden toegepast, zijn polyester en polyamide (nylon). De microvezel sponzen van de 5 STERREN WINKEL zijn van deze vezels gemaakt. Schoonmaakmiddelen zijn dus overbodig, het schoonmaken zit namelijk al in de microvezel verwerkt.

Goedkoper
Eén van de grootste voordelen van het gebruiken van microvezel doeken voor je schoonmaak is dat het een opluchting is voor je portemonnee. Doordat je je geld niet meer hoeft uit te geven aan water, schoonmaakmiddelen of andere trucjes bespaar je al snel heel veel.

Voordelen
✔ Geen schoonmaakmiddelen meer nodig
✔ Beter voor je portemonnee
✔ Handig voor elk oppervlakte
✔ Milieuvriendelijk
✔ Duurzaam
✔ Meerdere microvezel producten verkrijgbaar bij de 5 STERREN WINKEL
✔ Bij de 5 STERREN WINKEL profiteer je altijd van GRATIS verzending

Tips
➜ Was de microvezel niet met wasverzachter. Dit laat weer resten achter en hierdoor verdwijnt het effect van je microvezel schoonmaakproduct. Het beste is wassen met wat azijn in je wasmachine.

➜ Ook al kan je de microvezel sponzen wassen, zorg dat je voor elke soort ruimte (toilet, keuken, badkamer etc.) een aparte doek gebruikt. Dit is qua hygiëne beter voor je huishouden. Zo kan je elke soort ruimte een eigen kleur spons geven, om zo overzicht te houden welke spons, voor welke ruimte is gebruikt.

➜ Let op met het gebruik van microvezel op gevoelige oppervlakten. Door de eigenschappen van microvezel houdt het grove deeltjes en stof vast tussen de vezels. Als je een tv of voorwerp met speciale coatings afveegt met een niet meer zo propere microvezel spons, kunnen de achtergebleven stukjes vuil voor krassen zorgen.

Inhoud verpakking
➜ 1x 5 STERREN Microvezel Spons (Blauw)

Kies voor microvezel en bespaar vandaag nog!

Bij de 5 STERREN WINKEL is de verzending binnen Nederland én naar België altijd GRATIS, óók onder de €20,00!

Materiaal:
microvezel
Voorraad: