Transparante Racoon RIM GLOSS COAT Velgen afdichting / verzegeling - 100ml

29,83
2 Prijzen, De beste prijs bij Winparts.nl


Merk:

Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Transparante Racoon RIM GLOSS COAT Velgen afdichting / verzegeling - 100ml

# RC RIM GLOSS COAT Velgen afdichting / verzegeling - 200ml

Een schitterende diepe glans en een effectieve, langdurige bescherming van uw velgen - zelfs in de winter!

Racoon RIM GLOSS COAT helpt schade vooraf te voorkomen! De afdichting beschermt niet tegen straatvuil of de metalen slijtage van de remmen - maar bij verzegelde velgen lost het vuil zonder veel moeite op! Dankzij onze nieuwe formule levert dit een stralende, diepe glans op met een buitengewoon waterafstotend effect!

Leverbaar in flacons van 100ml en 200ml.

Goed schudden voor gebruik! We raden aan om wegwerphandschoenen te dragen!
Nooit gebruiken op hete velgen of in direct zonlicht!

Breng Racoon # RIM GLOSS COAT aan op een zachte polijstdoek (geen microvezeldoek) en breng spaarzaam onder lichte druk met ronddraaiende bewegingen op de droge en zeer grondig gereinigde rand aan, in alle hoeken en gaten! Polijst na enkele minuten het overtollige product met een zachte doek tot een hoogglans! De afdichtingskit voelt dan direct stevig aan en is na ca. 60 minuten bij normale omgevingstemperatuur volledig uitgehard.

Racoon's praktische tips:
Het aanbrengen van de velgencoating is zeer eenvoudig en kan zonder speciale voorkennis worden uitgevoerd! Een intensieve reiniging en voorbereiding van het te verzegelen velgoppervlak moet echter worden gewaarborgd om een optimale en duurzame hechting te bereiken! De stabiliteit en slijtvastheid van de afdichting is afhankelijk van de chemische hechting! Voor een grondige, residu-vrije reiniging en voorbereiding adviseren wij onze velgreiniger Racoon # WHEEL TORNADO en onze Racoon # ALCOHOLIC - ontvetter, die speciaal is aangepast aan deze verzegeling. Deze garanderen een schoon en reactief oppervlak!